Българинът е тъп!

Българинът е тъп, чака някой да го извади от калта, вместо сам да се извади. Да отиде и да направи правилното.
Дава рушвет на полицаите, пък вие срещу корупцията. Нямало пари за глоба? А от де пари за кола и бензин, питам аз? Глобата е за да те заболи и да караш внимателно, щото ако не караш внимателно изпразваш бюджета на здравната каса като блъскаш и трошиш хора. Трошиш и пътища, за туй пътищата са ти такива!
Полицая пък..то не беше пиене на вода, на кафе, пушене на цигари, пък протестирали! Пари нямали! Как да има, като взимате рушвети и глобите, с които трябва да се пълни държавната хазна за вашите заплати не текват! Гледай колко Шумахери има по пътищата!

Да продължавам ли? А, има много, ама я се замисли дали всички дето протестират, не протестират срещу себе си всъщност?

Кофти ни били лекарите, ами кофти ще са като мама меси, татко носи и на края те бият в плводиска дискотека, вместо да ти зашлевят два шамара в операционната за нескопосан шев!

Нямали сме управници!
Та ние народ нямаме, само някакво стадо дето чака да дойде сульо, пульо и царя да го оправи. Гледай как ви оправи, свят ви се зави и още искате!

Тъпи сте тъпи, та чак вдлъбнати!

*Авторът никога не е плащал рушвет на полицай в България, както и авторът много добре знае, че има изключения, които вече са гласували с краката си!

Rating 3.00 out of 5
Share
This entry was posted in Човешка природа. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *