Вторият осемхилядник

Винаги се случва така, в малките часове на нощта ми идва музата.

Часът е почти един сутринта, току що съм си обновил софтуера на блога и съм много доволен от себе си. Това само след като преди четири часа бях отново тотално отчаян от себе си. Всъщност какво се случва с мен? Ми не знам! След онази статия за хълмчетата-https://blog.summerborn.eu/?p=257&lang=en-бях в едно такова настроение…Почти две години изминаха като на сън, от работа-вкъщи и от вкъщи в работа.

Сега…, сега след като установих, че не ми стигат сили да прекратя изкачването на хълмове и хълмчета, седнах в онези последни дни на отминаващата година и се позамислих над това, което ми се случи.

Няма да ви отегчавам с размислите си, но реших, че в следващата година, която е една изключително проста година (Математиците да кажат защо), аз няма да съм прост!

След като не мога да прекратя необходимостта от нови хълмове и хълмчета, то аз слагам втория осемхилядник на тезгяха и започвам.

Първото изкачено хълмче по пътя, което ще стане известно и на вас е подновяване на блога и поне една статия на ден. Като толквоа ревяхте, ей ви на. Ще ви досаждам! А когато осемхилядникът бъде изкачен….е, ще му мислим тогава! Ако са ми останали читатели през тези години на пост, то аз им обещавам, че никога повече няма да се засядам на върха на поредния хълм повече от час!

Аз идвам, вие готови ли сте за мен?

Rating 3.00 out of 5
Share
This entry was posted in Живот and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *