Ка-ка-ка-ка…

…мион. Само че вече било късно за другия заекващ. Бил под гумите му.

Сетих се за тази стара приказка след коментарите днес от страна на нашите политици колко бял е черния доклад от Брюксел.

Ах горко им на ЕС да не знаят какъв таралеж си вкараха в гащите с нас. Или п*****с… в къщата? Може и двете. Можеи таралеж в къшата и п*****с в гащите. Все едно и също.

Ей на Сърбия си хвана Караджич и го продвата, да точно продава срещу започване на преговори с ЕС.

след време и те ще влязат, че ще ни и задминат!

Как ли се чувства обикновения българин като мен, но в държавата ни, без някаква идея как да избяга? Сигурно му е гадно и ужасно!

Хм, май до някъде и ние сме си виновни.

Но какво да се прави, за първи път в историята ни имахме уникален шанс за измъкване от батака.

Може би днешния ден и доклад от ЕС ще се учи в учебниците след години като поредната национална катастрофа.

Само че този път от нея май няма да има живи.

Лека ни пръст на нацията.

Rating 3.00 out of 5
Share
This entry was posted in Живот, История, Политика. Bookmark the permalink.

4 Responses to Ка-ка-ка-ка…

 1. Gani says:

  Добре че ги спряха, иначе пак определени индивиди щяха да се нагушат и да построят капави пътища. Докато не се намерят качествени хора няма смисъл да се дават пари, а освен това съм сигурен че можем да се справим и без помоща на външни инвестиции, като гледам по пътишата какви коли се карат и какви вили се строят. Достатачно е да се изземе незаконно притежаваното имущество и ще има пари за всичко. Хората в европейския съюз не живеят толкова охолно и не харчат пари за глупости както някои българи.Същото е и в Чехия, но да не ги мислим тях. Имам колеги от Франция са дошли тук, защото не са могли да намерят нещо то добро в родната си страна, дори с висше.

 2. xyzt2 says:

  И аз се радвам, че ги спряха парите. Между другото си говорих с един колега – англичанин и тои каза: “ми то в Испания цялата инфраструктура на страната е построена с такива пари, магистрали и т.н.”… Пък ние се вайкаме че нямаме пътища. Напротив можехме да имаме, но сега вече е ясно, че сами ще трябва да си платим за магистралите …
  За едно не си прав. Разсъждаваш като българин! Щели сърбите да влязат в ЕУ и да ни задминат, ми голяма работа, да изпревариш България не е постижение. Това е красива страна, за съжаление лишена от възможността да има адекватен политически елит които да защитава итересите на населението и. Като населението си замине, и политиците ще си тръгнат с него, щото няма да има от кой да цоцат. Ще остане само спомена за една държава….
  … началото на края се вижда вече …

 3. Иво says:

  Ммммм, българин съм и разсъждавам като българин, и това че сърбите ще ни задминат не ме изпълва с “яд и злост”, но само със съжаление че сме такива!

 4. jsabeva says:

  proba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *