Урок по чешки

Дълго се чудих в коя тема да сложа това писание, реших че ще в живот, тъй като е свързано с живота. 🙂

Днес имах поредния урок по чешки. Настана момент, когато преподавателката реши да ни предаде как са на чешки роднинските връзки. Двама сърби, един българин и един гражданин на Македония се спогледаха с тъжни погледи и плахо запитаха след основнтие – баща, майка, син, дъщеря, баба, дядо; дали и в чешкия има значение дали е от страна на съпругата или съпруга ( като тетка, зълва, шурей, баджанак, бълдъза, зет, снаха, етърва, свекърва, свекър и др, от този ред на роднински връзки).

Затаихме дъх, знаейки колко ни е трудно да се оправим с нашите собствени понятия, чешките щяха да бъдат невъзможни за научаване.

А представете си каква анархия ще настъпи сред нас, ако не можем да установим роднинските връзки чрез чешкия език, Примерно ако се оженим, никога няма да можем да разберем коя точно е бълдъзата. Тази важна фигура в семейния живот.

Или пък брата на булката – също важно препятствие по пътя на благополучието.

Или пък неиния баща.

За наша всеобща радост, чешките поняитя са лесни, досущ като в английски.

Край, едно важно препятствие отпадна по пътя на нашата чешка интеграция.

Воалла!

Rating 3.00 out of 5
Share
This entry was posted in Живот and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Урок по чешки

 1. Владимир says:

  Ами Иво, всички сме много радостни от факта, че “едно важно препятствие отпадна по пътя на нашата чешка интеграция”!
  Всички тук в България с нетърпение очакваме да ни поканиш на сватбата ти.
  А пък ние ще се опитаме да разберем коя е бълдъзата и коя тъщата! Ти тази работа остави на нас!

 2. Лясъка says:

  Пак по темата – няма как да не задам въпроса: Как ще звучат на чешки вицовете за тъщи?! Сигурно “тъщата” се заменя с “майката на жената” или “змията”.

 3. Лясъка says:

  🙂

 4. BorCo says:

  “Коментар направен на 27 Октомври 2006

  Пич, може да ти звучи извратено, но съм чукал и тъщата и балдъзата.И двете излязоха страхотни курви …Първо изчуках балдъзата,стара мома на 35, после ни хвана един път тъщата как се чукаме.Не вдигна скандал, само си излезе.Започна обаче да ми натяква, че ще каже на жена ми.Не и каза повече от година, само ми намекваше.През това време балдъзата ми пращаше през ден-два съобщения по телефона и ми определяше срещи сутрин към 9 часа.Карах я с колата извън града и се ебяхме като за световно.Аз още нямах деца, и ми беше все тая, дали ще разбере жена ми и дали ще се разведе с мен.Веднъж обаче отидохме на гости на тъщата.Хапнахме, пийнахме и на жена ми и стана лошо, наложи се да викам линейка и жената остана в болница.На сутринта тъща ми доаде в апартамента и ми дигна скандал , че аз съм виновен за това, че жена ми е с високо кръвно в болницата, изнервил съм я с мойте изневери.На мен ми падна пердето и си казахме много работи, включително че ще се развеждам, ако така се развиват нещата.Хич не ми пукаше вече какво ще става.Станах от леглото и както си бях по слипове и още с махмурлук, награбих тъщата.Поне като се развеждаме с жената, да се знае за какво, а не само да ми се натяква.Изнасилих я най брутално, скъсах и бикините и копчетата на сутиена от дърпане, сцепих и блузата.
  Ебах я като животно.Насиних я цялата от стискане и смукане и накрая се изпразних на корема и.Станах, и влязох в банята, очаквайки тя да крещи и да вика полиция.Като се върнах, тя седеше гола на леглото, пушеше цигара и гледаше към слиповете ми.Стана, дойде до мен и ме засмука по зърната на гърдите.От тогава минаха 4-5 години, жена ми все още мисля че не знае.Чукам ги и трите от време на време, но не се издържа на толкова секс…Що време, пари и нерви съм загубил, само аз си знам. Мъж на 28”

  Малко информация от големите специалисти. За които се интересува
  http://www.izpoved.com/lust/.

  Ин кен би дон … и те така …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *